NOVOSTI

Na stranici www.onogost.me 4. septembra 2017 objavljen je izvještaj Jovane Lasice o sadašnoj situaciji i razvoju u Metalcu. Direktor Krsmanović opisao je ne samo početne, već i dalje korake koje je trebalo preduzeti,a koji su rezultirali da fabrika počne ponovo da radi i da se uspješno uključi na domaće i evropsko tržište kao jedna od najjačih firmi u ovoj vrsti opreme i proizvodnje.

ENERGA 2017 - Sarajevo

Metalac Termochem je učestvovao na međunarodnom sajmu ENERGA 2017 u Sarajevu od 6. do 8. juna u okviru izložbe agenture CzechTrade iz Češke. ENERGA 2017 - You Tube

NOVOSTI

Metalac Termochem je uspešno završio sertifikacioni proces u saradnji sa sertifikacionim tijelom DAS Certification Ltd. 19. Aprila 2017 smo dobili sertifikate prema standardima ISO 9001 i ISO 14001.

Politika integrisanog sistema menadžmenta

Politika integrisanog sistema menadžmenta

SAJAM ENERGETIKE - BUDVA

Metalac Termochem je učestvovao na međunarodnom sajmu energetike u Budvi 20. – 24. septembra u okviru izložbe agenture CzechTrade iz Češke.

NEWS

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.